>

7. turnus Montenegró (Hotel Kamelija**) busszal
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4409
Cél:Tivat (Montenegro), Donja Lastva (Montenegro),
Szállás:Hotel
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:-Budapest-Szekszárd-Bonyhád-Pécsvárad (extra transzfer felár ) alap :PÉcs - Siklós Kaposvár -Dombóvár min 10 fő esetén
Útvonal:Pécs-Mohács-Sarajevo-Mostar-Tivat

Utazás ára

127.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. szeptember 06.


Felszállási helyek:(Transzfer-Feláras létszámtól függetlenül 12.000 Ft/fő) : Szekszárd- Bonyhád- Pécsvárad

(Alap):Pécs- Mohács/Beremend/Harkány


Pécs- Mohács vagy Beremend vagy Harkány irányban határátlépéssel a jelentkezőink függvényében

Amennyiben saját gépkocsival érkezik pécsi indulásra, úgy gépkocsiját ingyenesen tárolhatja zárt parkolóban! Autóbuszba be- és kiszállás helyben a parkolóban! 

 

Kamellia Hotel 1,5 km-re található a városközponttól, a part mentén helyezkedik el, és saját stranddal rendelkezik. A szálloda területén ingyenes parkolási lehetőség biztosított.


 

További apartmanos elhelyezés,árak:  1.turnus apartmanok

2.turnus apartmanok 06.13

3.turnus apartmanok 06.22

4.turnus apartmanok 07.04

5.turnus apartmanok 08.23

6.turnus apartmanok 08.30

7. turnus apartmanok 09.06


Szálloda:

Esténként kellemes séta lehetőséget nyújt, A Porto Montenegro kikötő régi jugoszláv tengeralattjárója pedig manapság múzeumként működik parkján belül, mely 5 €/fő áron nyitva áll a kíváncsi turisták előtt.

A szálloda elött közvetlenül ingyenes strand található, mely vagy betonozott vagy kavicsos part, ingyenes napernyő, napozóágy lehetőséggel, fagyizó, kis bolt, éttermek, kocsmák találhatóak számtalan változatban.

Tivat, a Kotori-öbölben található nyáron és télen is népszerű üdülőváros. Régen a Monarchia hadihajói állomásoztak itt, majd hajógyáráról volt nevezetes, tavaly óta az Adria legnagyobb és legmodernebb luxus yacht kikötője, a Poto Montenegro vette át ezek helyét. Történelmi központjába a nyári fesztiválok, kellemes esti séták és a szórakozás helye.
 

A szálloda recepció a nap 24 órájában nyitva tart.

A szállodában autókölcsönzésre is lehetőség nyílik, a környék pedig szabadtüdős merülésre és búvárkodásra egyaránt kiválóan alkalmas. Budva 22 km-re, Podgorica pedig 48 km-re fekszik a Hotel Kamelija szállásától. Az Aerodom Tivat repülőtér 5 km-re található. 


Nevetésnagyon jó elhelyezkedés, szép környezet, barátságos árak

Rosszallrégi építésű szálloda, kisabb -nagyobb felújításokkal, tengerre néző szobák csak külön kérésre, felárért!

 7. turnus  09.06-14  tranzitszállás Mostar-Dubrovniki városnézéssel


1.nap 09.06.  Bp  Népliget Planetárium 03.00

 

Alap : 06.00 Pécs Domus parkoló kényelmes utazás, határok függvényében délután Mostar .Itt elfoglaljuk szállásunkat, majd kivételesen hosszabban időzhet mindeki kénye kedve szerint ,hisz szállodánkból gyalogosan elérhető a mostari híd ,akár csobbanhatunk is a híd alatt a folyóban,vásárolgathatunk, kedvünkre vacsorázhatunk egy Neretva parti vendéglőben.

A szállodáról részleteket hamarosan közlünk.Elhelyezés 2 ágyas szobákban nagyon gazdag reggelivel.

 

2.nap   Reggeli után Montenegró felé vesszük az irányt.Útközben Dubrovnik megtekintése :kunával kell készülni, bank kártyát több helyen elfogadják vannak helyek, ahol csak kp a fizetési mód.

 

 • Választható várfal körbe járása-így megcsodálni a várost amely az Adria gyöngyszemét.150 kuna
 • Hajózás a Lokrum szigetre 150 kuna
 • Felvonó a Srd hegy tetejére kb 150 kuna
 • Belváros múzeumai,kolostorai megtekintése.20-100 kuna/db

  

 Érkezés Montenegróba a késő délutáni órákban,  szállások elfoglalása. 

 

 

3-8.nap: Üdülés, pihenés változatos fakultatív programokkal.


                          Fakultativ kirándulások itt:     Jelentkezéseket kérjük a megjegyzés rovatba beírni


9.nap: Visszaindulás Tivatból 09.30 órakor, Pécsre érkezés kb. aznap 23.00- Bp- transzferesek 10. nap hajnali 3 óra Autóbuszaink túlterhelése végett: Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)A leadott vagy kis busz esetén az utánfutóba bepakolt csomagot gépkocsivezetőnk az út során nem veszik elő így gondoskodjnanak az a szerinti megfelelő bepakolásról!!!!

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt nem visszük el a csomagjaikat! 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem! 


Az ár tartalmazza:

 • Buszos utazást 
 • Szállást 2* szállodában 2-3 ágyas  egyszerű klímás szobákban svédasztalos félpanzióval
 • Mostar reggeli, ifa
 • Telepített csoportkísérőt 

 

Az ár nem tartalmazza:

 • BBP utasbiztosítás (500 Ft/fő/nap) (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) E mellé javasolt a sztornóbiztosítás, mely kombináltan 1,5 % -ért köthető, így NINCS KORFELÁR az utasbiztosításokra. 
 • Fakultatív programok árát: helyi vezetőnknél €-ban. 
 • Üdülőhelyi díj: 3600 Ft/fő/felnőtt, 1800 Ft/fő gyerek 12-18 év között
 • Egyágyas felár: 30 000 Ft- Társításban szívesen segítünk, ehhez javasolt a mi előbbi jelentkezés de garanciát NEM vállalunk, amennyiben nem jelentkezik társ, egyágyas felár megfizetése kötelező! 
 • Extra felszállóhely felár: 12 000 Ft/fő oda - vissza. Létszámtól függetlenül az ár biztosított!  VAGY Pécsre  saját  gépkocsival érkező és csatlakozó vendégeink részére ingyenes parkolót tudunk felajánlani az utazás időrtartamára. A parkolóba veszszük fel csomagjaival együtt. ( Kérjük jelezze az út megrendelésekor írásban!  ) VAGY pécsi hostel, hotel szállás ajánlásban is tudunk segíteni, ahol gépjárművét őrzött parkolóban tudhatja az utazás ideje alatt. 
 • Tengerre néző felár 7900 Ft/fő/hét

Ebéd: Menü lehetőség étteremben kb 5-6 €/fő. 
 
 
 

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk el!


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! ITT 


VIDEÓ Donja Lastva strandról a Villa Negra alatti és a Hotel Kamelija közötti szabad strandok a kis templommal, ahonnan a hajó kirándulások indulnak!

KacsintásVigyor
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező