Montenegroi nyaralás busszal (Tivat- H. Kamelija**)
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4409
Cél:Tivat (Montenegro), Donja Lastva (Montenegro), Kiwengwa (Tanzánia),
Szállás:Hotel**
Ellátás:Félpanzió
Felszállási lehetőségek:Budapest- Dunaújváros-Paks-Szekszárd-Székesfehérvár (extra transzfer felár )
Útvonal:Budapest-Pécs-Mohács-Sarajevo-Mostar-Tivat

Utazás ára

110.000Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:Turnus elment!


Felszállási helyek:  (Transzfer Feláras):Budapest- Dunaújváros-Paks-Szekszárd- Bonyhád- Pécsvárad- (Alap):Pécs- Mohács/Beremend/Harkány


Pécs- Mohács vagy Beremend vagy Harkány irányban határátlépéssel a jelentkezőink függvényében

Autóbusz: 20 fős mikrobusz utánfutóval vagy 40-50 fős nagy busz létszám függvényében!

Amennyiben saját gépkocsival érkezik pécsi indulásra, úgy gépkocsiját
ingyenesen tárolhatja zárt parkolóban!
Autóbuszba be- és kiszállás helyben a parkolóban! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Előfoglalási kedvezmény: 03.15-ig tartó foglalás esetén: 

A nyaralás mellé téli napokra is felhasználható pihenés, Partner hotelünk, az Aphrodite Hotel**** Zalakaros
35 000 Ft értékű wellness csomagja jár!  Egy foglaláshoz egy utalvány jár! 


Kamellia Hotel 1,5 km-re található a városközponttól, a part mentén helyezkedik el, és saját stranddal rendelkezik. A szálloda területén ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Esténként kellemes séta lehetőséget nyújt, A Porto Montenegro kikötő régi jugoszláv tengeralattjárója pedig manapság múzeumként működik parkján belül, mely 5 €/fő áron nyitva áll a kíváncsi turisták előtt.

A szálloda elött közvetlenül ingyenes strand található, mely vagy betonozott vagy kavicsos part, ingyenes napernyő, napozóágy lehetőséggel, fagyizó, kis bolt, éttermek, kocsmák találhatóak számtalan változatban.

Tivat, a Kotori-öbölben található nyáron és télen is népszerű üdülőváros. Régen a Monarchia hadihajói állomásoztak itt, majd hajógyáráról volt nevezetes, tavaly óta az Adria legnagyobb és legmodernebb luxus yacht kikötője, a Poto Montenegro vette át ezek helyét. Történelmi központjába a nyári fesztiválok, kellemes esti séták és a szórakozás helye.
 

A szálloda recepció a nap 24 órájában nyitva tart.

A szállodában autókölcsönzésre is lehetőség nyílik, a környék pedig szabadtüdős merülésre és búvárkodásra egyaránt kiválóan alkalmas. Budva 22 km-re, Podgorica pedig 48 km-re fekszik a Hotel Kamelija szállásától. Az Aerodom Tivat repülőtér 5 km-re található. 


Nevetésnagyon jó elhelyezkedés, szép környezet, barátságos árak

Rosszallrégi építésű szálloda, kisabb -nagyobb felújításokkal, tengerre néző szobák csak külön kérésre, felárért!


1. nap: 00:15 Budapesti indulás esetén Népliget, Planetáriummal szemben  és a további felszállások a jelentkezés sorrendjében lesznek meghatározva.
Pécsről várható 03.00 Domus parkoló.  ( A végleges indulási időkről indulás hetében adunk ki pontos tájékoztatást a felszálló helyek függvényében. ) 

2.nap:, Éjszaka az utóbuszon, javasolt kényelmes öltözék, kispárna, takaró használat. Pihenők megfelelő benzinkutaknál, ahol toilett lehetőség adódik. Érkezés Montenegróba a késő délutáni órákban határlépéstől függően, tivati szállás elfoglalása. A helyszínen a csoportot irodánk telepített idegenvezetője várja.

3-8.nap: Üdülés, pihenés változatos fakultatív programokkal.

9.nap: Visszaindulás Tivatból 10.00 órakor, Pécsre érkezés kb. aznap éjfél körül.

10.nap: Budapestre hajnali 03.00 óra körül. 

 

Autóbuszaink túlterhelése végett: Autóbuszaink csomagterében csak korlátozott hely áll rendelkezésre a csomagokak, így személyenként 10 kg csomag( minden beleszámít, hűtőtáska, bőrönd, sporttáska...) szállítható a kézipoggyászon kivül (kézi poggyászt a busz ülőterébe vihetnek fel)A leadott vagy kis busz esetén az utánfutóba bepakolt csomagot gépkocsivezetőnk az út során nem veszik elő így gondoskodjnanak az a szerinti megfelelő bepakolásról!!!!

Azon utasaink, akik ez ellenére túlsúllyal érkeznek, egyrészt hátráltatják az utazás időbeni indulását, másrészt nem visszük el a csomagjaikat! 

Autóbuszainkon nem szállítható zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló semmilyen formában, még a táskában sem! 


Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást 
  • Szállást 2* szállodában 2-3 ágyas nagyon egyszerű klímás szobákban svédasztalos félpanzióval
  • Telepített csoportkísérőt 

 

Az ár nem tartalmazza:

  • BBP utasbiztosítás (500 Ft/fő/nap) (Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással) E mellé javasolt a sztornóbiztosítás, mely kombináltan 1,5 % -ért köthető, így NINCS KORFELÁR az utasbiztosításokra. 
  • Fakultatív programok árát: helyi vezetőnknél €-ban. 
  • Üdülőhelyi díj: 3600 Ft/fő/felnőtt, 1800 Ft/fő gyerek 12-18 év között
  • Egyágyas felár: 30 000 Ft- Társításban szívesen segítünk, ehhez javasolt a mi előbbi jelentkezés de garanciát NEM vállalunk, amennyiben nem jelentkezik társ, egyágyas felár megfizetése kötelező! 
  • Extra felszállóhely felár Budapest: 10 000 Ft/fő.  Transzferelés Bp-6-os út vonalána  pécsi autóbuszra) VAGY Pécsre  saját  gépkocsival érkező és csatlakozó vendégeink részére ingyenes, zárt parkolót biztosítunk az utazás időrtartamára. A parkolóba veszszük fel csomagjaival együtt. ( Kérjük jelezze az út megrendelésekor írásban )
  • Tengerre néző felár 7900 Ft/fő/hét
 Ebéd: Menü lehetőség étteremben kb 5-6 €/fő. 
 
 

Útlevél nem szükséges! Kártyás személyi igazolvány elegendő!


Fizetési feltételek: Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül. 
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.


VIDEÓ Donja Lastva strandról a Villa Negra alatti és a Hotel Kamelija közötti szabad strandok a kis templommal, ahonnan a hajó kirándulások indulnak!

KacsintásVigyor
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező