>

Csobbanás a szlovén tengerparton Portorozban
Utazás módja:Busz nyomtatás
Utazás azonosítószáma:4431
Cél:Piran (Szlovénia), Portoroz (Szlovénia),
Szállás:Nincs
Ellátás:Nincs
Felszállási lehetőségek:Alap: Pécs- Szigetvár-Sásd-Kaposvár-Marcali Feláras: Budapest- Dunaújváros- Paks- Szekszárd-
Útvonal:Pécs- Ljubljana- Portoroz- Piran Jelentkezések függvényében

Utazás ára

13.900Ft/fő-től


Következő indulás időpontja:2020. augusztus 08.


2020-ben is minden utazásunknál kedvezményesebb áron biztosítjuk a foglalást,
amennyiben az indulás előtt min. 30 nappal előbb történik

 

  2019- es évben első alkalommal szerveztük az utasok nagy örömére, nagyon pozitív visszajelzéssel. Ajánljuk minden utazónak!

 

 

1.nap: 08.08 Pécsről a Domus parkolóból 00.30.00 órakor.  Éjszaka utazás az autóbuszon, kis párna, takaró, kényelmes öltözet javasolt.

Délelőtt megérkezünk a Szlovén riviérára kb. 08.30 óra környékén, melyet mediterrán növényzet, olajfák és kéklő tenger jellemez. A szlovén tengerpart szenved hiányt ezekben a jellemzőkben, ahogy partmenti városai is sokféle látnivalót kínálnak. Most Portorozba látogatunk kifejezetten a tengerpartért. Ez a modern város szállodáiról, a part látképét nagyban meghatározó, egymás mellett sorakozó hoteljeiről vált híressé.

Portorozban célunk a strandolás. Több különböző típus közül választhatunk: van kavicsos, betonnal borított, ahol stégeken jutunk be a tengerbe, és homokos is, de a homokos része a legkevesebb. Homokos résznél nem olyan homokra kell gondolni mint Görögországba, vagy Jesoloba, itt a dominánsabb az apró kavicsos, illetve a homokos tengerpart kis részben található meg, és nem ott fogja kitenni az utasok az autóbusz, tehát aki egyénileg szeretne el tud sétálni lesz ideje egész nap!!

Portorozban 9 órás pihenő idejüket veszik ki a gépkocsivezetők!!! Az autóbuszhoz így a bent hagyott csomagokért visszajárni nem lehetséges! 

Portoroz nem mondható történelmi városnak; hagyományos értelemben vett óvárosa nincsen, itt minden új és csillogó, legalábbis a tengerparti részen. Fejlődése a 19. század végén kezdődött el, mikor megnyitott az első gyógyközpontja - a 20. század elején már Európa egyik legszebb tengerparti nyaralóvárosaként emlegették. Szabad idő strandolni, napozni, a tenger előnyeit élvezni.

Akiknek elég a fél napos pihenés, jelentkezhetnek délutáni fak.programra Piranba,szerintünk az est fénypontja!( 18.00 órától)  mely a szlovén tengerpart legszebb gyöngyszeme. Piran félsziget csúcsán helyezkedik el, melyre épült a vár, innen kitűnő kilátás nyílik az egész városra és a döbbenetes helyre épült focipályára. Jellegzetes mediterrán város hangulatos, szűk kis utcácskákkal, ahol elbolyonghatunk. Gyalogosan indulhatunk neki a hegyoldalon felfelé kúszó kissé meredek utcáknak, hogy elérjük a vár területét. pazar panoráma mellett élvezhetjük valamelyik kávézó kínálatát, hogy megpihenjük. Boltok, éttermek, kávézók, üzletek között töltjük a időnket. kb .21.óráig itt leszünk .

21.00 órakor a Portorozban maradtak felvétele a buszra, majd visszaindulás Magyarországra.

08.09. Érkezés Pécsre a hajnali 4 óra körül.

 

Az ár tartalmazza:

  • Buszos utazást nyugati típusú autóbusszal, Wc használat nélkül
  • Csoportkísérőt
  • Foglalási és szervezési díjatAz ár nem tartalmazza:

  • BBP biztosítást: 1000 Ft/fő ( Kötelező!! Kivétel Biztosítási Nyilatkozat kitöltésével igazolja, mely biztosítónál rendelkezik érvényes utasbiztosítással)
  • Srandszervíz Portorozban: kb. 15 €/2 napozóágy
  • Fak.kirándulás Piranba: min. 15 fő esetén: 7 €/fő. ( Fizetése helyszínen, igényét befizetéskor kérjük jelezni!!)

  • Fix ülőhely: 2 000 Ft (soron kívüli ülőhely választás esetén) alap esetben az együtt befizetőket egymás mellé osztjuk be.
  • Extra felszállóhely felár: 12 000 Ft/fő Budapest-6-os útvonalon pécsi indulásra transzferezés (oda-vissza)


Útlevél nem szükséges, új kártyás típusú személyi igazolvány elegendő.


Fizetési feltételek:
 Személyesen irodánkban vagy gyors online rendszerünkön keresztül. 
Több napos utak esetében: Foglaló 40 %, fennmaradó rész indulás előtt 30 nappal. 
1 napos utak esetében: 100 % befizetés a foglaló összege! Fizetés minden esetben választható: készpénzzel irodánkban avagy átutalással a jelentkezés leadásától számított 2 munkanapon belül.
A külföldi valutában megadott díjakat idegenvezetőnk az autóbuszon szedi össze.

Foglalást telefonon NEM fogadunk el! 


Lemondás: a lemondás nem díjtalan! A lemondási díj mértékét az 1 napos vagy a több napos utak utazási szerződései alapján számoljuk! Foglalás előtt kérjük tekintse át részletesen Utazási Szerződésünk pontjait! 


Az utazás min. 40 fő esetén indul. Minden utazásunknál érvényes az irodánk által kiszabható KÖTELEZŐ kis csoportos felár, melyet 1000 - 5000 Ft/fő közötti összegben határozhatunk meg, amennyiben a minimumot nem érjük el, de az indítást reálisnak tartjuk. 


A belépődíjak tájékoztató jellegűek, azok év közben változhatnak!


VIDEÓ VigyorKacsintás
Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező