>

Utazási feltételek

Irodánk által biztosított feltételek és hasznos tudnivalók


Autóbuszos utazásinkat Gyurok kft (www.gyurok.hu) legkorszerűbb járműparkjával biztosítja, mely biztos háttér munkánk során.

 

Idegenvezetőket, csoportvezetőket a jó helyismeret - történelem - kultúra - emberszeretet alapján próbáljuk válogatni, alkalmazni.

 

2011.-ben bevezettük az utasok kérésére a " fix ülőhely " fogalmat. Ami azt jelenti ha utasunk kizárólag egy bizonyos helyen szeretne utazni azt  2000 Ft/fő felár ellenében biztosítjuk számára. 
 

Utaskörünk bővülése érdekében egyre több felszálló helyet kínálunk, ez utanként változhat annak függvényében merre haladunk. Extra felszálló hely felár azaz 12 000 Ft/fő oda-visszta áron transzfereljük utasainkat kis busszal Bp- 6-os út- a pécsi indulásra. Min. létszám: 10 fő. Jelentkezéskor kérjük tudomásul venni, hogy a transzfert csak a min. létszám esetén válalljuk! 
Nagyobb létszám esetén a transzfer ár ennél kedvezőbb lehet, ez függ a feltételektől. Ezen kívül nem pécsi lakosok, tehát vidékről saját személyautóval érkezők részére ingyenes, zárt parkolási lehetőséget ajánlunk fel! A gépjárműért felelősséget nem vállalunk! 

 

Útjaink 40 fő befizetése esetén indulnak a meghirdetett áron. Kisebb autóbusszal is elindítjuk utazásainkat ennek felára 1000-de max 5000 Ft/fő felárat jelent melyet az út lemondási határidejével együttesen jelezhetünk, ha úgy döntünk a kisebb létszámú utat megtartjuk a kijelölt felárral. Az utazási szerződés elfogadásával ennek tényét is el kell fogadni hisz igy tudjuk garantálni 95 %-ban, hogy meghirdetett útjaink elinduljanak.

 

 

Általános információk: www.kulugyminiszterium.hu Érvénytelen útiokmánnyal történő kiutazásnál, a meghiúsult utazás esetén irodánkat kártérítési kötelezettség nem terheli. Nem magyar állampolgárok utazásnak esetében, a vonatkozó beutazási szabályokról kérjük tájékozódjanak a felelős szerveknél illetve a jelentkezéskor minden esetben kérjük megjelölni az Utazók állampolgárságát.

 

Gyermek kedvezmények a meghirdetett feltételekkel és csak a jelzett utaknál vehető igénybe

 

Utazási utalvány váltható akár részlet fizetéssel is, de csak tárgyévi leutazásra használható fel. Ennek feltételirről érdeklődjön irodánkban!

Betegség- Baleset és Poggyászbiztosítás

Tévhit, hogy egy külföldi utazáskor nincs szükség utasbiztosításra, ha van Európai Egészségbiztosítási Kártyája! Az EU Egészségbiztosítási kártya hasznos, de nem helyettesíti az utasbiztosítás. A kártya nem téríti például a poggyászkárt, a sürgősségi fogászati ellátást, nincs asszisztencia, jogvédelem- illetve tolmács szolgáltatás, nem tartalmaz felelősségbiztosítást sem.

Fontos, hogy baleset vagy betegség esetén csak az adott ország állama által fenntartott egészségügyi intézményben látják el, amely részben vagy egészben önköltséges is lehet.

Ezért irodánk résztvevők számára előírja az utasbiztosítás meglétét.

Az utasbiztosítást megkötheti irodánkon keresztül..

Amiért érdemes nálunk megkötnie a biztosítást:

  • Magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatás a világ bármely pontjáról
  • Baleset, betegség és poggyászbiztosítás minden csomagban
  • Baleset vagy betegség esetén megszervezik ellátását, ápolását
  • A kórházi ellátást a biztosító állja, ami akár milliós tétel is lehet
  • Poggyásza sérülése, eltulajdonítása esetén megtérítik a kárát
  • Ha bajba kerül külföldön, akkor is bízhatunk benne, hogy gondoskodnak rólunk
  • Hazajutásunk garantált
  • Covid 19 re érvényes storno is elérhető

 

Irodánk az EUB -Aegon és Mondiál biztosítási lehetőségeit kínálja, csoportos utazás esetén kötelező!

 

 
Útlemondás biztosítás Az útlemondás biztosítás nem tartalmaz járvánnyal kapcsolatos kizárást, így a koronavírus okozta megbetegedés lemondási ok lehet.KÉrje tájékoztatónkat.
 
 


Útlemondási biztosítás az utazás megrendelése alkalmából köthető.

Új színfolt a kombi termék-mely útlemondási és BBP egyben sokkal kedvezőbb feltételekkel. Sikertermék egyre keresettebb Autó-extra BBP kombináció. Online biztosítási felületünkön akár a karosszékből megköthető éjjel- nappal néhány kattintással!  Az Ön érdeke kérjük használja!

 

Fakultatív kirándulások 

Irodánk tájékoztatást nyújt az adott nyaralóhelyen levő lehetőségekről. Néhány helyen magyar nyelvű képviselőnk segít az Önök helyi programjának megszervezésében. 

Önnek  a következő hasznos tanácsokat adjuk online megrendeléshez,:

 
 
 
 
 
 

A részletes programleírások mellett  találják a turnusok menüpontban az egy főre kalkulált árakat

A foglalásra kattintva kezdhetik el foglalásaikat.Követve a foglalás menetét.

Amennyiben valami oknál fogva elakadnak, vagy a weboldal nem működik, akkor az alábbi módon küldhetik foglalásaikat:

1. Írjon email címünkre a következő adatokkal:

- Az út megnevezése, időpontja
- utazók neve és adatai (születési dátum, lakcím, mobiltelefonszám)
- igényelt fakultatív programok, ellátások
- igényelt szobatípusvagy apartman típus.

2. Elkészítjük Önnek  szerződését és számláját, melyet e-mailben küldünk el . Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási és részvételi feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát aláírva juttassa vissza részünkre akár e-mailben, akár faxon a (+36) 72 525-685. Ha online foglalási rendszerben adta le rendelését erre nincs szükség.

4. A visszaigazolásunk  megérkezése után 48 órán belül egyenlítse ki a számlát banki átutalással a Kantavár  Kft.   10102440-45091200-01000000  Budapest Banknál vezetett számlájára


5. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet pedig néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalálnak. 1 napos utak esetén nem küldünk a program leírásnál olvashatják a  www.kantavar.hu honlapon.


Ajánlatkérés


Név:

E-mail:

Tárgy:

Fő szám:

Üzenet:

Minden mező kitöltése kötelező